Duvel

99,00
Duvel fermentuje poprvé v tancích při teplotě 20 až 26°C. Původní kmen kvasinek, který sám Albert Moortgat vybral ve 20. letech 20. století, pochází ze Skotska. Po zrání v tancích se pivo ochladí na -2°C a je připraveno k stáčení. Díky přídavku cukrů a kvasnic pak pivo v láhvi znovu prokvasí. K tomu dochází v teplých sklepích a finální proces trvá dva týdny. Pak se přemístí do studených sklepů, kde pokračuje ve zrání a stabilizaci dalších šest týdnů. Tato extra dlouhá doba zrání je jedinečná a přispívá k vytříbené chuti a čisté chuti Duvelu.
Země původu: BELGIE
Obsah alkoholu: 8.5%
Objem: 0,33l

Země původu: BELGIE

Click to order
Objednávka
Total: 
Vaše jméno a příjmení
Váš Email
Váš telefon
Doprava
Objednávky nad 1000 kč - ZDARMA
Dárek na adresu obdarovaného
Ulice a číslo popisné:
Město:
Jméno a příjmení příjemce*
*V případně zaslání dárku, vyplňte prosím jeho/její jméno
Telefon příjemce*
*V případně zaslání dárku, vyplňte prosím jeho/její telefon
Poznámka k objednávce
Nákup na firmu
Fakturační údaje, na které vám bude vystavena faktura
Promokod
Payment method
Moje oblíbené
Made on
Tilda